0735 - 13 37 00 info@streambox.se

Större produktioner med BMD produkterSTREAMINGOFFERT – FRÅN ARENA TILL KÄLLARLOKAL!

Vid större arrangemang ber vi dig att kontakta oss för en offert. Priset är beroende av vilken sorts arrangemang det gäller och vilken typ av utrustning och personal som krävs.

Tillsammans går vi igenom hur allt skall genomföras och vilka resurser som behövs. vid behov inkluderar vi externa resurser och teknisk utrustning efter önskemål.

Från arena till källarlokal
Vi har erfarenhet från större arenor, exempelvis Helsingborg Arena men vi har också genomfört livesändning från en källarlokal i Orsa. Produktioner av sportevenemang [ ishockey, fotboll, tennis, cross fit m.m ], bröllop, födelsedagar, konferenser, event, reklam och mycket mer.

Vi kan filma trådbundet och trådlöst
Våra kameror kan vi ansluta med kabel eller för mer flexibilitet, trådlöst. Med hjälp av den senaste tekniken är avstånden idag inga större problem.

Repriser, reklam, sponsorer – inget problem
När vi livesänder sport är det självklart att vi kan erbjuda repriser i direktsändningen. Lika självklart är det att vi under en livesändning kan göra reklam för produkter eller exponera sponsorer.

KameradrönareLite grann från ovan GOPRO eller följa “John” – inget problem det heller!
Tekniken idag gör det möjligt att sända från alla möjliga och omöjliga ställen. Vi använder kameradrönare om så önskas och dessutom kan vi erbjuda SOLOSHOT som enkelt uttryckt är en automatisk kameraman/kvinna.

Du har kanske fler idéer än vad vi har?
Har du en annan infallsvinkel på hur saker och ting skall göras? När du frågar om en offert kan du passa på att ställa frågorna vi inte visste du hade, Det finns inga felaktiga frågor – vi kan alla lära oss av varandra.

 

Du har kanske fler idéer än vad vi har?
Vi har säkert missat något här på sajten men ring oss på 0735 – 1337 00 eller mejla info@streambox.se för mer information om hur du kan använda våra streamboxar och tjänster – inget är för stort och inget är för litet!.